Høstkveld i Risør

En vakker høstkveld i Risør

En vakker høstkveld i Risør

En vakker kveld i oktober . Befant meg i Risør grunnet et møte dagen etter. Så deilig det er å gå slik å rusle i en sørlandsby etter at alle turistene har forlatt den etter sommeren. Tusle rundt med kameraet på  skulderen og  klokka lagt igjen hjemme. Ikke noe stress. Ikke noe mas. Ta et bilde her og et bilde der. Ikke helt fornøyd med resulytatet. Ta noen nye.

Stikke innom et spisested når magen sier det er på tide å gjøre det. Bli servert et godt måltid mat av en betjening som ikke ser overkokte ut etter å ha løpt bena av seg gjennom hele dagen. Kunne spise maten sin uten å føle at du måtte skynde deg fordi at andre står i kø for å få bordet ditt. For en fin tid det er for besøk i en sørlandsby  i oktober. Og for en god tid for en som er glad i mat

Men mørket kommer fort. Var vel kommet ganske langt inn i måltidet mitt da det gikk opp for meg at jeg sto i fare for å miste en nydelig solnedgang på bildebrikka mi.  Maten er for god til å slukes, så da får jeg heller bruke lenger lukkertid, tenkte jeg, og nøt maten ferdig.

Mørket hadde begynt å gjøre seg gjeldene da jeg kom ut på gata igjen, men litt av kveldslyset hang fortsatt igjen. Innom bilen og hentet kamerastativet og så bar det ned på brygga.

Og resultatet ser du nedenfor. Ble en del forsøk før jeg ble fornøyd, men hva gjør vel det så lenge man blir fornøyd til slutt.  Eksponeringstid 30 sekunder på f22.  Redigert noe i etterkant

No comments yet.

Leave a Reply