Lysbildepresentasjoner

Et bilde sier mer enn tusen ord heter det seg jo. Hvordan man har har regnet seg frem til det er vel noe uklart, men det hersker vel ikke det minste tvil om at bilder er viktig når det kommer til presentasjoner. Om det så dreier seg om en firmapresentasjon eller en minnereise gjennom konfirmantens liv på hans eller hennes store dag.

De senere årene har det blitt mer og mer populært med lysbildepresentasjoner. Til bryllup, firmapresentasjoner, konfirmasjoner, utstillinger, dåp, minnefilm, reisebrev osv. osv.

Mange tenker nok fortsatt på fars forsøk på å underholde gjestene med lysbildeapparat med rondell og lange venteteperioder mens han febrilsk snudde bilder som ble vist opp ned på en ikke helt ren og krøllete lerret på veggen.

De tidene er nok forbi. I dag snakker vi om digitale lysbildeshow som kan vises frem på PC, Tv-skjermen, digitale bilderammer eller andre digitale medier. Mulighetene til å dele dem med hele verden er jo også til stede gjennom kanaler som Youtube, Vimeo og Facebook. Eller sende dem med e-post til forretningsforbindelser eller tante Susan i Australia .

Lysbildeshow fylt med bilder, musikk, tale og effekter. Kanskje dette er en bedre form for bruksanvisning enn den du allerede sender til dine kunder? Eller noe du kan sette i butikkvinduet ditt og som virkelig trekker kundene inn i butikken din? Eller kanskje det blir lettere å selge bilen eller leiligheten din hvis du kan sende interesserte en slik presentasjon? Eller sende gjestene dine som var i bryllupet en DVD i stedenfor det vanlige takkekortet?

Som du ser så er mulighetene mange? Det er vel omtrent bare fantasien som setter grensene

Så hvorfor ikke prøve et lysbildeshow.

Og vi hjelper deg så gjerne med det. Vi kan enten komme å ta bildene hvis det er ønskelig, eller vi kan bruke bilder du allerede har.

Dersom du har bildene selv, skanner vi dem gjerne inn, og tilpasser dem så de passer til et lysbildeshow.

Vi kan også gjøre avtaler med deg slik at vi bytter ut bilder av for eksempel produkter til butikkvindupresentasjonene dine med jevne mellomrom.

Eller ujevne hvis det passer bedre for deg

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og et  uforpliktende tilbud.

Her er et  eksempel på lysbildeshow som vi har laget .

Comments are closed.