Drømmen om å fly

A dream come true (Foto: Per Sibe)

A dream come true (Foto: Per Sibe)

For over 1400 år siden ble det bygd en stor stenring lengst syd i Sverige. I dag heter den Ales stener. En stor stenring helt ytterst , formet som et skip, hvorfra det stuper ned mot havet langt der nede. Jeg klarer ikke å fri meg fra tanken om at menneskene den gangen sto der på kanten og drømte om å fly utover havet. Og generasjon etter generasjon etter dem må brukt stedet til å drømme om det samme. Til en dag drømmen ble virkelighet.

Drømmen om å fly (Foto: Per Sibe)

Drømmen om å fly (Foto: Per Sibe)

Slik var det i hvert  fall jeg tenkte for ikke lenge siden da jeg sto på kanten og så hvordan en gjeng lot drømmen gå i oppfyllelse. Jeg skiftet til et lengre objektiv og begynte å fotografere. Da gjengen der oppe oppdaget hva jeg drev med, begynte de å fly mot meg for at jeg skulle få noen bilder. Hvilket fotoshoot det ble.

Nærmere og nærmere kom de (Foto: Per Sibe)

Nærmere og nærmere kom de (Foto: Per Sibe)

No comments yet.

Leave a Reply