RE:SILIENCE

Hvordan kan en krise være katalysator for positiv utvikling og vekst? 12. juni åpner den multimediale utstillingen RE:SILIENCE, som fysisk utstilling, magasin og interaktiv opplevelse.

Med temaer som strekker seg fra kvinnelig seksualitet til VR-teknologi som motvirker angst, har avgangsstudentene produsert en utstilling som omhandler resiliens; overlevelse og utvikling i samspill med det rundt oss.

Gjennom live-streams med kjente aktører i fotomiljøet, fysisk utstilling på Schous plass, gratis magasin og et interaktivt dypdykk i prosjektene, inviterer studentene til samtaler rundt utstillingens tematikk. De har huket inn gjester som de internasjonalt anerkjente fotografene Pieter Ten Hoopen, John Stanmeyer, Nichole Sobecki , Jan Rosseel og Bieke Depoorter – til kuratoren Marc Prüst, futurist Adah Parris og Bergans.

Foto: Felix Falck-Næss

«Resilience handler ikke bare om å være motstandsdyktig, det handler også om å være sårbar og ydmyk, og forstå at vi er en del av noe større. Det er spesielt viktig i denne tiden vi er inne i nå, og vi gleder oss til å dele hva vi har arbeidet med over de siste månedene”, sier Sonja Eike Nematinia, leder for avgangsutstillingen.

Den fysiske utstillingen står fra 12. til 26. juni, og den interaktive nettsiden lanseres samme dag som utstillingen åpner. Du kan se utstillingen interaktivt her, eller lese mer om prosjektet her. 

No comments yet.

Leave a Reply