Den prisbelønnede appen Aviary Photo Editor gjør livet enklere for mobil-fotografer

 

Aviary Photo Editor

Aviary Photo Editor

Prisbelønnet app gjør livet enklere for mobil-fotografer

Adobe har gode nyheter til alle som tar bilder med smarttelefonen. Nå lanserer selskapet en ny versjon av den prisbelønte Aviary Photo Editor, av mange ansett som markedets beste bilderedigerings-app. Appen byr på en rekke nye redigeringsfunksjoner og mulighet for synkronisering direkte med Adobe Creative Cloud. I hele november får Adobe-brukere gratis tilgang til alle appens verktøy.

Aviary Photo Editor har på verdensbasis blitt lastet ned mer enn 100 millioner ganger, og flere fotomedier har  rangert den blant  markedets beste bilderedigerings-apper. Aviary Photo Editor ble i september 2014 en del av Adobe, som erkjenner at smarttelefonen er et sentralt verktøy hos stadig flere fotoentusiaster over hele verden.

“Smarttelefonkameraer har i dag så høy kvalitet at man som alminnelig fotoentusiast kan ta veldig gode bilder. Men mange er ikke klar over at man faktisk kan bruke telefonen til å redigere og finpusse bildene før man deler de, f.eks. på Facebook og Instagram. Hvis man vil ha mest mulig ut av sitt smarttelefonkamera, kan en redigerings-app være til stor hjelp,”  sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef hos Adobe.

Gratis verktøy i november

For å markere den nye versjonen vil alle Aviary-effekter, klistremerker, rammer og filtre være gratis for brukere som logger seg på appen med sin Adobe-ID i november. Verktøyene har en samlet verdi på ca. 1200 kr. De kan lagres i Creative Cloud så brukere også kan benytte dem senere.

 Nye smarte funksjoner

Aviary Photo Editor inneholder en rekke smarte nye funksjoner og muligheter, blant annet:

Synkronisering: logg deg på med din Adobe-ID, synkroniser alle bilderedigeringsverktøy med Creative Cloud og sikre at de kan flyttes på tvers av enheter.

  • Vignetter: nytt vignette-verktøy gjør det enkelt å plassere både mørke og lyse vignetter på bildene samt tilpasse størrelse, form og intensitet.
  • Justering: nye verktøy som Highlights, Shadows, Tint og Fade gir enda større kreativ frihet for dem som vil arbeide videre med eller manipulere bildene.
  • Draw Brush: tegneverktøyet, som er brukernes favoritt, har fått ombygd penselteknologien og som gir mer naturlig gjengivelse og opplevelse når man tegner.

 

Du kan laste ned appen til iOS i App Store eller Android i Google Play.

 

Comments are closed.