Når det ble litt for mye julemat..

Blomst i frost

Blomst i frost ( Foto Per Sibe)

Og det ble det jo selvfølgelig. Som skribent på mineoppskrifter.no er det jo ikke lett å unngå det. Er ikke så lett å unngå uansett forresten. Mat er jeg glad i og jula er intet unntak.

Men mitt i romjula orket ikke kroppen mer stillesitting og og stappfull mage. Måtte bare ut å gå en tur. Og det er jeg ikke veldig glad i . Det vil si. Synes det er helt ok med spasertur, men det å starte er jeg ikke overbegeistret for. Sliter med motivasjonen. Må liksom ha en grunn. Mage full av julemat burde jo være grunn god nok, men ikke for meg. Og sånn er det ofte.

Eller var det ofte i hvert fall. For nå har jeg alltid en grunn til en spasertur. Sikkert noen fine motiver der ute nå sier jeg til meg selv, henter fotoapparatet, gjør det rent for ribbefett og støv, og rusler fornøyd avgårde.

For motiver finnes det over alt. Nevnte dag i romjula for eksempel, kom jeg hjem med et titalls bilder som jeg hadde gått glipp av hvis jeg hadde blitt hjemme i godstolen. Og i tillegg kvittet jeg med sikkert noen kalorier.

Så sliter du med motivasjonen for å røre litt på deg, så hvorfor ikke med kamera ut en tur. Genialt.

Motivet fant jeg 50 meter nede i vegen.

 

 

No comments yet.

Leave a Reply